The Pavilion

Renderings courtesy of Kasian Architecture Interior Design and Planning Ltd.

The planned Pavilion, a 4,500 square foot climate-controlled structure will be architecturally significant, environmentally sustainable, and will provide striking views of the Canadian Rockies.

 

 

No automatic alt text available.

The Pavilion will house paintings and sculptures, an administrative office, washrooms, vestibule and lobby area, a loading dock and storage area, and a large deck with a view of the sculpture park.

Renderings courtesy of Kasian Architecture Interior Design and Planning Ltd., May 2015.

The Pavilion will feature a donor recognition wall. A curator or trained docent will offer information about the history of each piece on the sculpture and artwork collection.

Renderings courtesy of Kasian Architecture Interior Design and Planning Ltd., May 2015.

Concept Renderings – January 2015